De Bruiloft van het Lam 3 - Bruidsschat en Eerstelingen

07-09-2023

Stap 3: de bruidsschat wordt als eersteling aangenomen

De waarde van de bruidsschat die tijdens de ontmoeting tussen de bruid en bruidegom werd aangeboden is een symbool van de hoeveelheid liefde die de bruidegom kan geven. Is het een geschenk dat hem niet zoveel kost of is het een geschenk dat een groot deel van zijn vermogen is?

Ik weet niet hoe vaak de bruidsschat in de geschiedenis geweigerd is en of het uberhaupt ooit is gebeurd. Maar in theorie was het mogelijk.

Yeshua heeft het beste van Hemzelf gegeven. Hij heeft Zijn leven gegeven. Deze Bruidsschat kent geen prijs. Het is onvoorstelbaar. Hij geeft Zijn leven als Eersteling.

1 Kor 15: 20

Maar nu, Christus ís opgewekt uit de doden en is de Eersteling geworden van hen die ontslapen zijn.

In de eindtijd komt er een oogst van mensen. Diegenen die in Hem geloven en die een eeuwig leven krijgen.

In de tabernakel of in de Tempel moest het offer van de eersteling aanvaard worden door God. Het offer van Yeshua is tijdens het feest van Eerstelingen (het derde feest uit Leviticus 23) aanvaard. Dit was het moment dat Yeshua na Zijn opstanding naar de Vader ging. De relatie met de Bruid werd op dat exacte moment veranderd. De Bruid kon toen vrijgekocht worden.

Wat een bijzondere relatie kunnen we vinden tussen de stappen van de Bruiloft van het Lam en de zeven feesten van God!

Dit hele proces zal leiden tot de Bruiloft van het Lam en het begin van een nieuwe fase in de geschiedenis met een Great Reset. Niet de Reset van de elite van vandaag maar een herstel tot een wereld met gerechtigheid en vrede!

Meer weten over de diepe inhoud van de Bijbelse feesten, ontdek het boek "The Great Reset van de Schepping" (www.eindtijdinzicht.com )

Wil je meer horen over deze bijzondere Bruiloft en dit meevieren met andere gezinnen, dan ben je welkom bij het Loofhuttenfeest van Sameach Family in Voorthuizen (www.sameachfamily.nl ) Er zijn nog kampeerplaatsen beschikbaar.