Spanning tegen Israël en de Great Reset

06-03-2024

In deze serie blogs zet ik een serie profetieën op een rij die zich in de komende tijd zullen ontvouwen. Vandaag de vijfde en laatste profetie.

We hebben de gebeurtenissen die in Openbaring worden genoemd niet genoemd om ons te concentreren op andere, minder waargenomen profetieën. Dit doet niets af aan hun belang. Oorlogen en epidemieën van Openbaring zullen zich de komende jaren vermenigvuldigen. Wij zien het vandaag al. De beperking van het kopen en verkopen met het teken van het beest is aanwezig, maar heeft nog niet zijn gezicht laten zien en in welke vorm het zal komen.

Wat echter zichtbaar is en zal toenemen, is het isolement van Israël en de christenen. Er zal een samenwerking plaatsvinden tussen het laatste beest en de hoer van Babylon de Grote (Openb 17). Een unie van moslimlanden onder leiding van Turkije (zoals uitgelegd in eerdere blogs) zal de krachten bundelen met een menselijke organisatie. Waarschijnlijk de Verenigde Naties. Het zal de vereniging van ijzer en klei zijn die we in de voeten van het beeld van Daniël 2 zien. Twee componenten van een ander type, die zich niet kunnen vermengen.

De druk op Israël zal toenemen tot de apotheose van de Slag om Armageddon. Yeshua, samen van de heiligen, zal op aarde terugkomen om dit leger te verslaan. Dit is de strijd die wordt beschreven in Ezechiël 38/39, Joël 3 en Openbaring 19. Het duizendjarige koninkrijk kan dan beginnen met de Great Reset van de Schepping.

Voor meer informatie: www.eindtijdinzicht.com